Megoldások

Szűrőbetét gyártás

Szűréstechnikai szakembereink hosszas fejlesztések és tesztelések után kifejlesztettek saját szabadalom alapján egy rozsdamentes acélból, különleges technológiával előállított gyertyás szűrőbetétet, odafigyelve a tervezésnél arra, hogy minden standard szűrőegységgel kompatibilis legyen.

 

Egyedi Protfilt szűrőbetét előnyei:

  • szűrőbetétek számtalanszor tisztíthatók
  • ellenáramban visszamoshatók
  • beépíthetők bármilyen standard szűrőházba
  • egyedi kivitelben a szűrőbetétek bármilyen csatlakozással (menetes, O gyűrűs, lapos tömítés, bajonettzáras stb.) legyártjuk
  • szűrésfinomság 5µm-től 1000µm-ig szabadon választható
  • a szűrőbetét átmérők 25,40,70 és 90mm, a hossz akár 1000mm lehet
  • szűrési irány kintről befelé

 

A szűrési finomság hibás megválasztása vagy a szűrőfelület rongálódása esetén a szűrőfelületet nagyon rövid idő alatt újra képezzük az eredeti ár 33%-ért.

 

 

PROTFILT- 3 az 1-ben örökéletű szűrőbetét

Kialakítottunk egy kombinált szűrőbetétet, amely egy adott szűrőházban 2 vagy 3 lépcsőben szűr, ezáltal csökkentve a kaszkád szűrés helyigényét és költségét. A külső palást (előszűrő) azonos egy D70mm-es PF vízszűrővel, a belső végszűrő pedig egy D40-es PF vízszűrő.

Igény szerint a két palást közé kerül egy 5mm vastag PP szűrőréteg, amit időnként cserélni szükséges.

 

Ivóvízszűrés esetén mi a következő összeállítást javasoljuk:

Előszűrő: 80 mikron

PP közbenső szűrő: kb. 30 mikron

Finomszűrő: 30 mikron

Standard hossz: 10" és 20"

Amikor a nyomásesés elérte az 1-1,2 bar értéket valamelyik szűrőbetét eltömődött, ilyenkor szétszedjük és mosószerrel kívül-belül megmossuk.

 

Hidraulika és kosárszűrő betétek

Minta alapján gyártunk hidraulika szűrőket, igény szerinti hosszban, átmérőben és 20µm feletti szűrési finomságban. A szűrőfelület rozsdamentes szőtt szitaháló és egy vagy kétoldali perforált lemezes merevítés.

 

Speciális résszűrő betétek

Hengeres résszűrő szűrőbetéteket is összeállítunk, igény szerinti hosszban, átmérőben és 50µm feletti szűrési finomságban, kaparóval ellátva. A résszűrők nagyon strapabíró és könnyen tisztítható elemek, főleg automata, öntisztító szűrőkben alkalmazzák. A kaparó egységet egy hajtómű forgatja, így tisztítja a szűrőbetét felületét.