Termékek

AMIAD TAF automata vízsszűrők

Az Amiad TAF sorozat könnyen kezelhető, 2 ”és 3” -es, kiváló minőségű műanyagból készült és elektronikus öntisztító mechanizmus által működtetett automata szűrőkből áll. A különböző típusú TAF-szűrőcsalád az 500-10 mikronos szűrési fokozat és az 50 m³ / h áramlási sebességek lefedésére szolgálnak.

 

A szűrési folyamat

A folyadék a szűrőhenger (1) belsejébe jut a szűrő bemenetén (2), és a szűrőn átáramlik a kimenetbe (3). A szennyező részecskék a belső szűrőfelületen csapdába esnek, és „szűrőlepényt” képeznek, amely nyomáskülönbséget okoz.

Az öntisztítási folyamat

Az öntisztítási folyamat során, miközben a szűrt víz tovább folyik, a szűrő szennyvízszelepe (4) kinyílik, és a meghajtóegység (5) előre és hátra mozgatja a szívószkennert (6). A szívószkenner fúvókáinak spirális forgása a szűrő belső felületéről elszívja a szűrőlepényt és a csatornarendszerbe üríti azt.

A vezérlőrendszer

A vezérlőrendszer egy Amiad elektronikus öblítővezérlő (7), egy 3-utas mágnesszelep (8), amely a szűrő szennyvízszelepét és egy nyomáskülönbség kapcsolót (9) vezérel, amely érzékeli a nyomáskülönbséget és elküldi jelet a vezérlőnek, ha eléri az előre beállított értéket (általában 0,5 bar).

Az öntisztító ciklus az alábbi feltételek bármelyikére kezdődik:

 

  1. A nyomáskülönbség kapcsoló  jelének fogadása után.
  2. A felhasználó által beállított időintervallum paraméter elérésekor

3.    Kézi indítás funkció a vezérlő billentyűzetén

 

Modellek Az Amiad TAF termékcsaládja 220/110 VAC hajtóművel ellátott elektromos szűrőkből áll:

• 2 ”TAF 500 a 25 m³ / h áramlási sebességhez

2” TAF 750 a 25 m³ / h sebességig és nagyobb szennyeződésekhez

• 3 ”TAF 750, max. 50 m³ / h áramlási sebességhez

 

 

Vissza