Termékek

AMIAD SA félautomata vízsszűrők

Az Amiad SA sorozat könnyen kezelhető, 2 ”és 3” -es, kiváló minőségű műanyagból készült és elektronikus öntisztító mechanizmus által működtetett automata szűrőkből áll. A különböző típusú SA-szűrőcsalád az 500-10 mikronos szűrési fokozat és az 50 m³ / h áramlási sebességek lefedésére szolgálnak.

 

A szűrési folyamat

Az Amiad exkluzív fél-automata szerelvényei gyors és hatékony módon biztosítják a kézi szűrők tisztítását.

Az Amiad Scanaway és Brushaway kiegészítők, az Amiad acél- és műanyagszűrőinek fejlesztésére szolgálnak félautomata működtetés egyszerű szűrő-tisztító mechanizmus hozzáadásával.

A kézi szűrő fél-automata működésre történő fejlesztése kiküszöböli a víz kikapcsolását és a tisztítási folyamatot nem szakítja meg működés közben.

Az Amiad félautomata szerelvényei eltömődésjelzővel vannak ellátva, amely vizuálisan jelzi a rendszer állapotát a vízáram zavarása nélkül. Egy piros gomb jelenik meg amikor a differenciál nyomás a felületen eléri a 0,5 bar értéket.

 

 

Brushaway 200-3500 mikron

                                            Scanaway 50-500 mikron

A szűrők 2 ”és 14” közötti méretben, és 50-3500 mikronos szűrési finomsággal érhetők el.

Hogyan működik az „eltömődő jelző”?

Az eltömődésjelző egy speciális funkció, amely a szűrő nyomás ellenőrző pontjaira van felszerelve és úgy működik, mint egy „közlekedési lámpa”. Amikor a nyomáskülönbség a felületen eléri az előre beállított értéket 0,5 bar értékű az eltömődésjelző piros gombja

vizuálisan jelzi, hogy a szűrőt tisztítani kell.

 

 

 

Vissza