Híreink

VII. Magyar Öntözéstechnikai Konferenciára és Kiállítás

Az idei évben feburár 7-én került megrendezésre a VII. Magyar Öntözéstechnikai Konferencia és Kiállítás, mely egyre nagyobb népszerűségnek örvend az öntözéstechnikában tevékenykedő szakemberek körében. Mi sem igazolja ezt jobban, mint hogy az idei konferencia helyszínéül a Lurdy mozi helyett egy nagyobb rendezvény központra a Gastland M0 Hotel-re esett a szervezők választása. A remek szakmai előadásokon kívül a résztvevőknek ezúttal is volt lehetősége egy interakítv fórum keretében megvitatni öntözéstechnikai szakmai kérdéseket.

 

Cégünk nagy örömére  idén ismét, mint kiállítók vehetettünk részt a rendezvényen, ahol ezt a remek alkalmat kihasználva bemutattuk többek között egy újdonságunkat a Mini Sigma öntisztító automata vízszűrőt.

Bővebben a Mini Sigma öntisztítő vízszűrőről->  https://www.protfiltipari.hu/termekek/ipari-szuro/amiad-mini-sigma-ontisztito-automata-vizszuro

 

Kifejezetten öntözéstechnikához, mezőgazdasági felhasználáshoz ajánlott termékeink:

 

Kuzniarski Zoltán műszaki munkatársunk a kiállításon:

Amennyiben felkeltettük érdeklődését vagy műszaki kérdése valamelyik termékünkkel   kapcsolatban, kérem keresse kollégánk az alábbi elérhetőségeink egyikén:

 Kuzniarski Zoltán + 36 70 364 47 40 kuzniarski.zoltan@protfilt.hu

 

Ezúton is köszönjük szépen a kiállítói lehetőséget a Magyar Öntözés Egyesületnek!