Rólunk

Rólunk

Jogelődünk a  PROTFILT® Szűréstechnikai Ipari és Kereskedelmi Kft. 1993 augusztusában alakult, főleg folyadékok (esetenként gázok is) szűrésére szolgáló szűrőelemek és szűrőberendezések gyártásával, telepítésével, szervizelésével, teljes szűrőrendszerek tervezésével, kivitelezésével és üzembe helyezésével foglalkozott.

A PROTFILT® Kft. a kor követelményeire reagálva folyamatosan bővíti tevékenységi körét, megoldásokat keres és ajánl a szűrés és vízkezelés legbonyolultabb feladataira.

 

> PROTFILT® a szűrésben

Saját fejlesztésű szűrőgyertyák és szűrőberendezések gyártása mellett megoldásokat keresünk a kényesebb, nagy tapasztalatot igénylő szűrési feladatokra is. Szoros kapcsolatban állunk több világhírű szűrőgyártóval, közösen arra törekszünk, hogy minden feladatra a legmegfelelőbb berendezést és technológiát ajánljuk.

 

> PROTFILT® a vízkezelésben

Több mint 15 éve elkezdtük automata vízlágyító berendezések összeszerelését és tevékenységünk azóta folyamatosan bővül a vízkezelés területén alkalmazott berendezések, technológiák fejlesztése által.

Termék- és szolgáltatáspalettánk az egyedi fejlesztésű, rugalmasan tervezhető termékeinknek köszönhetően lefedi a vízkezelés majdnem teljes témakörét.

Vannak széles körben ismert, egészségkárosító hatású anyagok (pl. vas, mangán, ammónium, nitrát, arzén, nehézfémek stb.), és vannak kevéssé ismert nemkívánatos szennyezők (pl. trihalo-metánok, klór-aminók stb.), amelyek elsősorban a víz klórozása révén keletkeznek és karcinogén hatásuk miatt kerülendők. Ezen anyagok eltávolítására biztonsággal vállalkozunk.

 

> Komplex víztisztító rendszerek tervezése, kivitelezése, karbantartása

Ipari vizek esetén gyakorta az oldott sók jelenléte okoz gondot, de sokéves tapasztalat, korszerű technológiák és berendezések birtokában megoldásokat ajánlunk ezen a területen is.  Az iparban alkalmazott RO berendezések,  a membránok védelmét szolgáló rendszerek, a sómentesítést biztosító berendezések szállítására, beüzemelésére  és karbantartását is vállaljuk.

 

> PROTFILT® a szennyvizek szűrés- és kezelésében

Egyre komolyabb elvárások jelentkeznek az ipari szennyvizek szűrése és kezelése terén, így specifikus megoldásokat keresünk ilyen esetekben is, szükség esetén nagy tapasztalattal rendelkező tanácsadóinkat is beavatjuk.